Mina 10 värderingar

02.08.2022

Mina 10 viktigaste värderingar

1. Familj 

#Tillbringa tid tillsammans som en familj, men utöva också individuella intressen 

#Behandla andra (både inom och utanför familjen) med medkänsla och respekt 

#Fortsätt alltid att lära dig 

#Lär dig av misslyckanden 

#Fira framgångar 

#Använd pengar för att göra, istället för att köpa 

#Behandla husdjur som familj 

#Kom ihåg att inte alltid agera på känsla 

#Lyssna eftersom alla åsikter är viktiga

 2. Jag lär mig hela tiden. Jag är fast besluten att ständigt förbättra mig själv, att komma från en styrka för att tjäna andra efter bästa förmåga. 

3. Lojalitet varar. Jag är som bäst när jag är grymt lojal mot människor jag känner och följer. När jag säger att jag ska dyka upp - gör jag det. 

4. Jag är en risktagare. Jag är inte rädd för att gå utanför min komfortzon, möta rädslan och "misslyckas" framåt. 

5. Jag är rak och ärlig. Jag är som bäst när jag är sanningsenlig, transparent och genuint autentisk.

6. Frihet att: 

#Uttrycka mig fritt och öppet. 

#Bygga ett liv där jag kan skapa mitt eget schema, resa, prova nya saker osv. 

#Vårda relationer med vänner och familj som ger mig friheten att vara mig själv. 

#Bli min egen chef. 

#Inkludera tillräckligt med ledig tid i mitt schema. 

7. Jag är glad över att kunna hjälpa andra. Medkänsla är att ta sig tid att förstå andras lidande och förhoppningsvis att kunna göra något åt ​​det. Kanske du kan hjälpa dina medmänniskor på något meningsfullt sätt. Att vara medkännande är mer än att bara lyssna på andra. Det handlar om att lägga sitt omdöme åt sidan och göra sitt bästa för att sätta sig i andra människors skor som behöver hjälp. När du har medkänsla kommer du att kunna skapa starkare nätverk.

 8. Hälsa. Om du inte har din hälsa kan du inte göra så mycket annat förrän du har den. På grund av detta måste hälsa vara ett kärnvärde i ditt liv. Så hur kan du göra detta? Först, inse vikten av att äta hälsosamt. Utforska nya sätt att laga grönsaker och njuta av frukt som sockerersättning. Fyll ditt kylskåp med hälsosamma snacks. Gör ditt bästa för att hålla dig aktiv och hålla kroppen i rörelse. Gå eller cykla till jobbet, prova yoga eller stretcha varje morgon. 

9. Kreativitet. Hur är det med din kreativitet? Forskning visar att då minskar depressiva symtom, minskar ångest, förbättrar immunförsvaret och ökar positiva känslor. Ett av de vanligaste misstagen hos människor är att tänka på kreativitet endast i termer av konst.  Kreativitet gör att du kan se på problem i ett annat ljus och lösa dem genom innovation. 

10. Integritet innebär att du är sann och ärlig på alla områden i livet, i ditt professionella arbete och i ditt personliga liv. När du står inför svåra beslut och svåra val gör du rätt, även i motgångar. I ditt liv och i ditt arbete är att leda med integritet en nödvändighet som fokuserar på tanken att dina handlingar är öppna och transparenta - du ljuger inte eller döljer verkligheten i situationer.


Stämmer dina värderingar överens med ditt sätt att leva? Behöver du en coach för att finna dina värderingar.

Kontakta mig:

info@gshlifebalancecoach.com