Blogg

Lotta och jag träffades i Gamla Stan för ett uppstartsmöte 2024. Vår gemensamma arbetsinsats har verkligen lyft vårt samarbee till nya dimensioner. Jag ser fram emot att fortsätta växa och lära av varandra. Det är fantastiskt med en medarbetare som ju du är.

I förra veckans podcast avsnitt pratade vi om 5 reflektionsfrågor under 2023. Vi tycker det vore fint att fortsätta utforska, reflektera över höjdpunkterna och utmaningarna från det gångna året. Vad har ni som lyssnare lärt er? Vilka framsteg har gjorts?

Tina Bergmark

04.12.2023

Vi är tacksamma över att få träffa psykologen Tina Bergmark i vår opdcast Power Women Today. Ett intressant ämne. Fördomar kring psykisk hälsa är något som påverkar många människor, och det är en ämnes fråga som förtjänar ökad medvetenhet. Läser du det här , är du säkert intresserad av att lyssna på avsnittet med Tina Bergmark.

Ego pitch inför Roslagens rotarianer. Känns fint att få möjligheten att presentera sig själv, sitt företag inför en varm publik. Tack!

Hållbar arbetsmiljö. Stöd för snabbare återgång till arbetet efter sjukskrivning. Ökar känslan av inkludering och stärker resiliens vid motgångar

Att bolla tankar och ideér är väldigt värdefullt. Att besöka mässor, få inspiration och möta potentiella uppdragsgivare är intressant.

Maria Dolores

05.09.2023

Idag, på vår podcast Power Women Today, är vi glada över att presentera en speciell gäst nämligen en genuin, inspirerande föreläsare Maria Dolores som har 20 års erfarenhet inom HR, ledarskap och säkerhetsarbete från både privat och offentlig verksamhet.

Jag tänkte nog innan att jag har koll på läget, klänningar 7 stycken check på dem, skor, badkläder i packningen.........talet sitter i huvudet utan lapp (men lappen vill jag ändå ta med om jag skulle få hjärnslint. Tryggast så! För det vet man ju aldrig. Hjärnan kan spela ett spratt vid stress.)

Vi som coacher hjälper företag och medarbetare att bli effektiva och välmående. Coachande ledarskap och tillit. Emotiomnell intelligens. Fokus på styrkor. Självledarskap. Positivt fokus.